voorpagina ● landenlinks  ● contact

landen informatie
Informatie over alle landen ter wereld vind je op www.landen.net

handige informatie

auto huren
bagage
beoordelingen
feestdagen
fotograferen
informatie
parkeren bij Schiphol
praktische tips
reisstekker
reisverzekering
schoolvakanties
vakantie
vertragingen en annuleringen
visum
vliegtickets
weer & klimaat


tijdelijke pagina
de informatie over dit onderwerp wordt momenteel samengesteld en binnenkort gepubliceerd op www.landen.net

Handige tips

Als je op reis gaat dan is het goed om bepaalde informatie op een rijtje te hebben en om bepaalde dingen goed geregeld te hebben. Op deze pagina bieden we een aantal goede tips ter reisvoorbereiding op jouw vakantie of reis.

Klimaat en beste reistijd
In het orkaanseizoen je huwelijksreis naar een tropische strandbestemming boeken is niet de beste optie en een stedentrip boeken naar een stad waar op dat moment een redelijke kans is op sneeuwstormen of enorme hoeveelheden regen is niet zo handig. Kijk daarom op een betrouwbare site zoals klimaatinfo.nl hoe het zit met het weer in bepaalde maanden op jouw gewenste bestemming en kijk wat de beste reistijd is om daar naartoe te gaan.

Reisverzekering
Eigenlijk zou je voor iedere reis een goede reisverzekering af moeten sluiten. Dat kan een kortlopende reisverzekering zijn, maar als je meerdere keren per jaar weggaat (dagjes naar BelgiŽ of Duitsland meegerekend) dan moet je een doorlopende variant overwegen. Je vindt de goedkoopste reisverzekering hier.

let op!
In het geval van calamiteiten moet je ervoor zorgen dat je goed geÔnformeerd wordt. Ter plaatse kun je contact houden met de reisleiding. Heb je zelf je reis geregeld, dan zijn de lokale media, je accommodatie, de lokale autoriteiten en eventueel de luchtvaartmaatschappij jouw infobron.
meer sites met handige tips voor reizigers
handige reissites
... meer handige sites

© landen.net ● ons cookiebeleid

kies je bestemming


zoeken

Aangepast zoeken

aanbiedingen