voorpagina ● landenlinks  ● contact

over V.A.E.

algemene info
beste reisperiode
elektriciteit
foto's
handige sites
klimaat
tijdsverschil
vaccinaties


handige informatie

auto huren
bagage
beoordelingen
feestdagen
fotograferen
informatie
parkeren bij Schiphol
praktische tips
reisstekker
reisverzekering
schoolvakanties
vakantie
vertragingen en annuleringen
visum
vliegtickets
weer & klimaat


drugs
Pas op met de invoer, het bezit en het gebruik van drugs op reis. In het buitenland wordt er veel minder tolerant omgegaan met drugs.
Let ook goed op dat eventuele medicijnen die je meeneemt in het land dat je bezoekt toegestaan is. Sommige stoffen in voor ons gangbare geneesmiddelen staan in andere landen op de zwarte lijst als zijnde (hard)drugs.

  Verenigde Arabische Emiraten vaccinaties

Gezondheid in de Verenigde Arabische Emiraten
In het buitenland kun je te maken krijgen met ziektes die in Nederland zelden of nooit voorkomen. Voor deze ziektes ben je dan waarschijnlijk niet ingeŽnt of is de vaccinatie te lang geleden. Op deze pagina worden de meest algemene gezondheidsrisico's voor de Verenigde Arabische Emiraten beschreven, alsmede globale informatie over vaccinaties en medicijnen.

Risico's in de emiraten
Voor de Verenigde Arabische Emiraten zijn er voor zover bekend geen verplichte vaccinaties. Wel worden er diverse vaccinaties aanbevolen zoals DTP (difterie, tetanus en polio), hepatitis A (besmettelijke geelzucht) en bij een verblijf van meer dan twee weken buiktyfus.
Op advies van het vaccinatiebureau of bij een lang verblijf kan een inenting tegen hepatitis B ook aanbevolen worden. In de Emiraten geldt tevens een hoog risico op hondsdolheid (rabiŽs).

Opmerking
Deze info geldt voor de Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Fujeirah en Ras al-Khaimah).

gezond op reis
In Nederland zijn we redelijk verwend wat betreft de gezondheidszorg. Perfect is het niet, maar er is in ieder geval een goed netwerk van ziekenhuizen, huisartsen, apotheken, tandartsen en eerste hulp diensten. Medicijnen zijn volop beschikbaar en de hygiŽnische omstandigheden zijn goed. In het buitenland kan de situatie echter totaal anders zijn. Ook kunnen daar andere risico's voor de gezondheid voorkomen. We hebben wat tips op een rijtje gezet om gezond op reis te gaan.
alles over gezondheid op reis
disclaimer
De informatie op deze pagina is geheel vrijblijvend en zonder enige aansprakelijkheid gegeven. De gezondheidsrisico's kunnen verschillend zijn per persoon, reisdoel, reisroute en slaapomstandigheden. Mensen met bepaalde ziektes of afwijkingen kunnen extra vatbaar zijn voor bepaalde ziektes maar ook voor bepaalde inentingen en/of medicijnen. De informatie op deze pagina is daarom slechts ter indicatie. Voor een persoonlijk en actueel advies dient u contact op te nemen met uw huisarts, specialist, GGD en/of een expert in reizigersvaccinaties.
meer over vaccinaties, inentingen en medicijnen op reis
gezond op reis
landelijke coŲrdinatiecentrum reizigersadvisering
... meer handige sites

© landen.net ● ons cookiebeleid

kies je bestemming


zoeken

Aangepast zoeken

aanbiedingen